In de media“Geen concessies aan kwaliteit”

“Geen concessies aan kwaliteit”

1 maart 2011

Edward Eshuis, eigenaar van familiebedrijf Eshuis Installatietechniek, draait er niet omheen. “Het huidige economisch tij is niet erg gunstig”, begint hij. Toch ziet hij lichtpuntjes, zeker als je tegemoet kunt komen aan de kwaliteitseisen van vandaag. “

De besten blijven over, dat is zeker. En als je tot de besten wilt blijven behoren, doe je geen concessies aan kwaliteit.”

Tot de ‘besten’ behoort Eshuis inmiddels. “In Hoogeveen zijn we een begrip voor particulieren, maar zeker ook voor corporaties en bedrijven in de utiliteitsbouw”. Eshuis Installatietechniek begon ruim 50 jaar geleden als winkel in elektronica en lampen. Daar hoorde dan ook het aansluiten van bijvoorbeeld een wasmachine bij. Van lieverlee werd er ook wel eens een badkamertje aangesloten. Zo groeide Eshuis Installatietechniek uit tot het bedrijf dat het nu is. 

Eshuis heeft erg goede ervaringen met hard PVC-lijmen van Griffon, maar geeft toe ook wel eens andere merken te hebben uitgeprobeerd. “Daar kwamen we snel van terug. Die andere lijmen konden veel minder goed tegen temperatuurwisselingen. Bij koud weer was de lijm te dik, als het warm was, juist weer te dun. Voordat we klachten kregen over het werk, zijn we snel teruggegaan naar de vertrouwde Griffon producten. Dan weet je tenminste dat je de beste kwaliteit in de markt te pakken hebt.”

(Bovenstaand artikel is gepubliceerd in de Griffon Bouwkrant, Speciale Editie 2010)

Terug naar nieuwsoverzicht
Griffon gebruikt cookies.

Sluiten
Klik hier voor meer informatie.