Laatste nieuwsATG-keur voor 3 vezelversterkte lijmen

ATG-keur voor 3 vezelversterkte lijmen

5 januari 2012

Griffon Construct Fiber, PU-Tix Fiber en PU-Houtlijm Fiber hebben onlangs als eerste in België de ATG goedkeuring ontvangen voor het verlijmen van niet dragende houtstructuren. Dit betekent dat de vezelversterkte lijmen voldoen aan de hoge eisen volgens Belgische en Europese normeringen.

De technische goedkeuring ATG is verleend door een onafhankelijk keuringsinstituut en garandeert dat de producten voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen op het gebied van watervastheid en weerstand tegen statische belasting en temperatuur.

De drie ATG gekeurde, 1-component lijmen op basis van polyurethaan zijn vezelversterkt, zeer snel, watervast en beperkt vullend. Griffon Construct Fiber is een tixotrope, universele bouwlijm, PU-Tix Fiber een tixotrope houtlijm en PU-Houtlijm Fiber een transparante, vloeibare houtlijm.

Naast de innovatieve Fibertechnologie – die zorgt voor zeer krachtige verbindingen en een zeer snelle en volledige doorharding tot in de kern – heeft de vakman nu nog een extra reden om te kiezen voor deze kwalitatieve bouwlijm en houtlijmen van Griffon.

Terug naar nieuwsoverzicht

Zoeken

Print deze pagina
Griffon gebruikt cookies.

Sluiten
Klik hier voor meer informatie.