Laatste nieuws



Griffon behaalt Gastec QA keurmerk

Griffon behaalt Gastec QA keurmerk

1 april 2015

Griffon heeft het onafhankelijke kwaliteitskeurmerk GASTEC QA keurmerk behaald op Kolmat® Fibre Seal. Dit keurmerk bevestigt dat het product voldoet aan de hoogste eisen met betrekking tot kwaliteit en functionaliteit voor het gasdicht afdichten van metalen schroefdraadverbindingen.

GASTEC QA
Het product voldoet ook aan andere relevante (inter)nationale keuren en normeringen, zoals DVGW, WRAS, KVBG en EN 751-2. Door GASTEC QA is
Kolmat® Fibre Seal ook goedgekeurd voor het gasdicht afsluiten van metalen pijpschroefverbindingen tot 8 bar.

Unieke nastelbaarheid
In tegenstelling tot alternatieve technieken voor het afdichten van schroefdraadverbindingen is Kolmat® Fibre Seal meer dan 180° nastelbaar. Verbindingen kunnen hierdoor  snel, eenvoudig en schoon zonder problemen in de gewenste positie worden gemonteerd en zijn direct belastbaar.

Universeel toepasbaar
De vezelversterkte  afdichtingsband is universeel toepasbaar en geschikt voor leidingen voor (drink)water, stoom, gas, LPG, glycol, (pers)lucht en verdunde zuren en basen.  Met het product kunnen alle typen schroefdraadverbindingen afgedicht worden.  Of het nu gaat om verbindingen in metaal, kunststof of van beide. Het product is toepasbaar op o.a. koper, messing, (gegalvaniseerd) staal, RVS, zink, chroom, PVC, CPVC en ABS.

This content requires the use of Flash Player 9. Please proceed to the site of Adobe to install the latest Flash Player.
Terug naar nieuwsoverzicht

Zoeken

Print deze pagina
Griffon gebruikt cookies.

Sluiten
Klik hier voor meer informatie.