Laatste nieuwsBlue Gel nu ook in handige knijpfles!

Blue Gel nu ook in handige knijpfles!

1 september 2009

Griffon Blue Gel, het welbekende glijmiddel voor het monteren van buizen, moffen en fittingen met rubber manchetverbindingen, is er vanaf nu ook in een handige knijpfles: prettig in gebruik en makkelijk mee te nemen!

Griffon Blue Gel is bij de installateur al bekend in de pot van 800 gram en de emmers van 2,5 en 5 kilogram. Nu is dit wateroplosbare glijmiddel er dus ook in de vorm van een knijpfles van 250 gram, geschikt voor elke broekzak of gereedschapskoffer.

De montage van manchetverbindingen kan in de praktijk een lastige klus blijken. Daarnaast kan niet correct monteren leiden tot problemen in de vorm van bijvoorbeeld lekkages. Met Griffon Blue Gel zijn deze problemen niet aan de orde! Met de handige knijpfles monteert de vakman snel en eenvoudig, waardoor het correct monteren van rubber manchetverbindingen slechts een formaliteit is. De aangehechte afsluitdop zorgt ervoor dat de knijpfles eenvoudig en snel te sluiten is. Als installateur werkt u altijd met een schoon product, waardoor de verbindingen van de hoogst mogelijke kwaliteit zijn.

Griffon Blue Gel is geschikt voor buizen van PVC, PE, PP, GVK, beton en gecoat gietijzer in alle diameters, voor zowel druk- als afvoersystemen. Blue Gel is tevens uitermate geschikt en toegestaan voor drinkwater (KIWA-ATA). Ook op natte ondergronden is Blue Gel prima verwerkbaar. De kwaliteit van het product komt naar voren in de verschillende keuren die Griffon Blue Gel heeft ontvangen: KIWA, BELGAQUA, ACS en WRAS. Professionals die zich verbonden voelen met vakwerk kiezen voor Griffon, de specialist in verbindingstechnieken voor leidingsystemen.

Terug naar nieuwsoverzicht

Zoeken

Print deze pagina
Griffon gebruikt cookies.

Sluiten
Klik hier voor meer informatie.