Laatste nieuwsHBS-200 nu ook in 16 liter verpakking

HBS-200 nu ook in 16 liter verpakking

21 mei 2013

Wegens het succes van Griffon HBS-200 Liquid Rubber, de afdichtende en beschermende coating, brengt Griffon het product nu ook in emmers van 16 liter. Het product wordt sinds september 2012 succesvol verkocht in potten van 1 liter en in emmers van 5 liter bij de professionele vakhandel. Met goede hechting op vrijwel alle ondergronden is het voor iedere vakman dé universele afdichter en beschermer.

Toepassingsgebieden
HBS-200 Liquid Rubber is een afdichtende, beschermende en reparerende coating ,welke in uiteenlopende toepassingsgebieden wordt gebruikt.  Toepassingsvoorbeelden zijn onder andere het luchtdicht maken van kozijnaansluitingen, het waterdicht aansluiten van douche-drains en dakreparaties. Door de goede hechting op vrijwel alle materialen, zoals beton, steen, hout, PVC, zink, bitumen en metaal is de coating ook zeer geschikt voor maaivelddetails, buisdoorvoeren en kimnaden en voor het beschermen tegen erosie en corrosie. Hierdoor is het product de ideale afdichter en coating voor de bouw, de installatie- en daktechniek en voor de tuin-, vijver- en zwembadbouw.

Eigenschappen
HBS-200 is water- en dampdicht en kan vanwege de hoge, blijvende elasticiteit tot wel 900%, de werking van verschillende ondergronden opvangen. Het ecologische product op waterbasis is niet toxisch, oplosmiddel- en VOC-vrij  en vriendelijk voor de gebruiker en het milieu. De weer-, UV- en chemicaliënbestendigheid maken het een duurzaam product.  

GeoTextile
Samen met de HBS-200 bracht Griffon het sterke, elastische Griffon GeoTextile op de markt. Dit  niet-geweven doek wordt in combinatie met de HBS-200 gebruikt om naden, kieren en scheuren te overbruggen. GeoTextile was al verkrijgbaar op een rol van 15 centimeter bij 20 meter en is nu voor grotere toepassingen ook verkrijgbaar op een rol van 30 centimeter bij 20 meter.

Griffon. Verbonden met Vakwerk.

Terug naar nieuwsoverzicht

Zoeken

Print deze pagina
Griffon gebruikt cookies.

Sluiten
Klik hier voor meer informatie.