Laatste nieuwsGriffon houtkonstruktielijmen: uit het juiste hout gesneden

Griffon houtkonstruktielijmen: uit het juiste hout gesneden

1 juli 2010

Griffon is dé lijmspecialist voor professionals, bekend van onder andere T-88® PVC-lijm. Gebaseerd op jarenlange ervaring presenteert Griffon nu ook een compleet assortiment houtkonstruktielijmen. Met de producten uit het houtkonstruktie-assortiment van Griffon hebben vakmannen en -vrouwen uit de timmerindustrie en interieurbouw direct de beste oplossing voor elk werk in handen. Of het nu gaat om hoekverbindingen bij kozijnen, het bekleden van een ronde balie of verlijming van hout op een ander materiaal; een lijmverbinding met Griffon is altijd van de allerhoogste kwaliteit.

Het Griffon houtkonstruktie-assortiment bestaat uit een range van kwalitatief hoogwaardige PVAc houtlijmen, polyurethaan- en contactlijmen.

Binnen het nieuwe houtkonstruktie-assortiment is de Fiber-technologie een mooi voorbeeld van het innovatieve karakter van Griffon. Door de toevoeging van vezels krijgen producten een ongeëvenaarde kracht. Deze techniek - ontwikkeld in eigen laboratoria - komt onder andere terug in Griffon PU-Tix en Griffon Konstruktiebruislijm Fiber. Daarnaast zijn de spuitlijmen van Griffon uniek in hun soort. MEt een fijn verneveld spraybeeld en een hoge temperatuurbeschendigheid is de gebruiker altijd verzekerd van een indrukwekkend eindresultaat.

Dat kwaliteit voorop staat, blijkt wel uit het feit dat veel van de Griffon producten voorzien zijn van toonaangevende keurmerken, zoals ATG. Op die manier heeft de vakman net dat beetje extra zekerheid in handen.

Terug naar nieuwsoverzicht

Zoeken

Print deze pagina
Griffon gebruikt cookies.

Sluiten
Klik hier voor meer informatie.