Laatste nieuwsGriffon introduceert Schimmelvreter<sup>®</sup>

Griffon introduceert Schimmelvreter®

6 november 2013

Griffon brengt een nieuw product op de markt: Griffon Schimmelvreter® voor het direct verwijderen van schimmels en algen zowel binnen als buiten. Dankzij de unieke combinatie van spray en schuim is Griffon Schimmelvreter® zeer geschikt voor hardnekkige vlekken en aanslag op grote oppervlakken en moeilijk bereikbare plaatsen.

Toepassingsgebied
Griffon Schimmelvreter® is naast de bestrijding binnenhuis zoals het reinigen van sanitaire ruimtes, keukens, garages, kelders en kruipruimtes, ook goed bruikbaar voor het verwijderen van schimmels en algen buitenshuis. Balkons, gevels, terrassen, vloeren, muren en stucwerk worden met behulp van Griffon Schimmelvreter® effectief en direct ontdaan van schimmels en algen.

Unieke eigenschappen
De spray heeft slechts een inwerktijd van 10 minuten en dat zonder schimmels en algen vooraf  te hebben verwijderd. Het resultaat is direct zichtbaar. Werkzame stoffen in de formulering zorgen voor een krachtige werking, zodat schimmels en algen effectief en snel worden verwijderd.

Handige verpakking
Door de handige spraykop op de flacon kan het product zowel sprayen als schuimen. Met de schuimfunctie kunnen hardnekkige vlekken en aanslag worden aangepakt. De spray is geschikt voor grote oppervlakken en moeilijk bereikbare plaatsen.  Een flacon is goed voor een wand van 4 tot 6 m2 of voor 12 tot 16 meter aan voegwerk.

Griffon. Verbonden met Vakwerk.

Terug naar nieuwsoverzicht

Zoeken

Print deze pagina
Griffon gebruikt cookies.

Sluiten
Klik hier voor meer informatie.