Laatste nieuwsGriffon lanceert HBS-200 Liquid Rubber

Griffon lanceert HBS-200 Liquid Rubber

28 augustus 2012

Griffon HBS-200 Liquid Rubber is een afdichtende en beschermende coating, die vanaf september verkrijgbaar is bij de professionele vakhandel. Met goede hechting op vrijwel alle ondergronden is het voor iedere vakman dé universele afdichter en beschermer.

Toepassingsgebieden
HBS-200 Liquid Rubber is geschikt voor het afdichten, beschermen en repareren van vloeren, wanden, muren, daken, naden, voegen en scheuren, aansluitingen, doorvoeren en constructiedelen. HBS-200 hecht op onder andere beton, steen, hout, PVC, zink, bitumen en metaal en is zeer geschikt voor natte cellen, buisdoorvoeren, dilatatievoegen, kozijnaansluitingen, maaivelddetails, daken, dakgoten en voor het beschermen tegen erosie en corrosie. Het maakt het de ideale afdichter en coating voor de bouw, de installatie- en daktechniek en voor de tuin-, vijver- en zwembadbouw.

Eigenschappen
HBS-200 is water- en dampdicht en kan vanwege de hoge, blijvende elasticiteit tot wel 900%, de werking van verschillende ondergronden opvangen. Het ecologische product op waterbasis is niet toxisch, oplosmiddel- en VOC-vrij  en vriendelijk voor de gebruiker en het milieu. De weer-, UV- en chemicaliënbestendigheid maken het een duurzaam product.  HBS-200 is verkrijgbaar in potten van 1 liter en in emmers van 5 liter.

GeoTextile
Samen met de HBS-200 brengt Griffon het sterke, elastische Griffon GeoTextile op de markt. Dit  niet-geweven doek wordt in combinatie met de HBS-200 gebruikt om naden, kieren en scheuren te overbruggen.

Terug naar nieuwsoverzicht

Zoeken

Print deze pagina
Griffon gebruikt cookies.

Sluiten
Klik hier voor meer informatie.