Laatste nieuwsNieuw: Contactlijm Spray CS 570

Nieuw: Contactlijm Spray CS 570

12 september 2011

De nieuwe Contactlijm Spray CS 570 wordt geleverd in een mobiel en onderhoudsvrij drukvat en staat garant voor optimaal gebruiksgemak. Deze universele contactlijm van Griffon is transparant, verspuitbaar en aromaatvrij.

De Contactlijm Spray CS 570 is direct gebruiksklaar en zonder elektriciteit en compressor toepasbaar. Daardoor is deze universele contactlijm ideaal te gebruiken op locatie of op plaatsen waar geen perslucht aanwezig is.

De lijm is uitermate geschikt voor het verlijmen en lamineren van metalen- en hardkunststof bekledingsplaten, fineer, hardboard en triplex op bijvoorbeeld hout, multiplex, spaanplaat of MDF. Ideaal voor materialen die meteen vast, belast en/of bewerkt moeten worden. Daarnaast leent de vocht- en vorstbestendige contactlijm zich perfect voor flexibele isolatie- en schuimmaterialen, kurk, leer en (EPDM) rubber.

De lijm is te verspuiten met behulp van de CS 570 Slang en het CS 570 Pistool. Deze extra lange slang van 5,5 meter is flexibel en het pistool is zeer gemakkelijk afstelbaar. Beide, slechts eenmalig aan te schaffen benodigdheden, zijn onderhoudsvrij, duurzaam en van hoogwaardige kwaliteit.

Griffon. Verbonden met Vakwerk.

Terug naar nieuwsoverzicht

Zoeken

Print deze pagina
Griffon gebruikt cookies.

Sluiten
Klik hier voor meer informatie.