Laatste nieuwsPE Cleaner nu ook in spuitbus

PE Cleaner nu ook in spuitbus

6 februari 2012

PE Cleaner, het kwalitatieve reinigingsmiddel voor het reinigen en ontvetten van te lassen kunststofverbindingen, is vanaf nu ook beschikbaar in een zeer gebruiksvriendelijke spuitbus: PE Cleaner Spray.

Optimaal lasproces
Voor een optimaal lasproces en een betrouwbaar eindresultaat bij kunststof verbindingstechnieken als elektrolassen en spiegellassen, is een juiste voorbehandeling van de te lassen buizen en hulpstukken van essentieel belang. Goed reinigen en ontvetten van de oppervlakken is daar een belangrijk onderdeel van.

Handige spuitbus
De nieuwe PE Cleaner Spray is in combinatie met de pluisvrije doek ‘Cleaner Cloth’, ideaal voor het reinigen en ontvetten van te lassen buizen, moffen en fittingen van PE, PP, PVDF en PB. De handige 500 ml spuitbus is in alle standen te gebruiken, zelfs ondersteboven. Dit maakt het eenvoudig om nauwkeurig en optimaal te doseren.

PE Cleaner Assortiment
Of de vakman nu werkt met de vloeibare PE Cleaner in fles, de kant-en-klare PE Cleaner Wipes of de nieuwe PE Cleaner Spray; met het PE Cleaner assortiment van Griffon is een optimale reiniging en ontvetting van de oppervlakken gegarandeerd.

Kortom: voor betrouwbare lasverbindingen in kunststof druk- en afvoersystemen kiest de vakman voor Griffon, dé specialist in verbindingstechnieken voor leidingsystemen.

Terug naar nieuwsoverzicht

Zoeken

Print deze pagina
Griffon gebruikt cookies.

Sluiten
Klik hier voor meer informatie.