Laatste nieuwsPoly Max<sup>® </sup>in kristalheldere verpakking

Poly Max® in kristalheldere verpakking

13 augustus 2012

Griffon brengt opnieuw een innovatie in de veelzijdige Poly Max®-range: een transparante koker. De nieuwe doorzichtige koker van Poly Max® Fix & Seal Express Crystal Clear toont op unieke wijze dat de formulering kristalhelder transparant is én blijft.

Krstalheldere formulering
Griffon Poly Max® Fix & Seal Express Crystal Clear is dankzij zijn hoge elasticiteit een montagelijm en afdichtingskit in één. Dit transparante product is de beste keuze voor montageklussen met transparante of translucente materialen en klussen die een perfecte visuele afwerking vereisen. Om de kristalheldere formulering extra te benadrukken is de Crystal Clear vanaf nu verkrijgbaar in een transparante koker. Zo bewijst de koker dat ‘Crystal Clear’ zichtbaar kristalhelder is én blijft.

Compleet assortiment
Het Griffon Poly Max®-assortiment biedt voor iedere montageklus de juiste oplossing. SMP Polymer Express voor een hoge eindsterkte, High Tack Express voor een hoge aanvangshechting en Fix & Seal Express voor een hoge elasticiteit. Deze razendsnelle Express-versies bereiken al na 4 uur de volledige eindsterkte. Griffon Poly Max® Fix & Seal Express is verkrijgbaar in wit, zwart, grijs, trijs (transparant-grijs) en in de transparante Crystal Clear-formulering. 

Griffon. Verbonden met vakwerk.

Terug naar nieuwsoverzicht

Zoeken

Print deze pagina
Griffon gebruikt cookies.

Sluiten
Klik hier voor meer informatie.