Laatste nieuwsUnieke borstel T-88<sup>® </sup>PVC-LIJM

Unieke borstel T-88® PVC-LIJM

23 mei 2013

Gebruiksgemak en betrouwbaarheid zijn zaken waar Griffon veel waarde aan hecht. Ook op het gebied van verpakking en verwerking zoekt Griffon continue naar betere oplossingen. Daarom introduceert Griffon nu een nieuwe borstel voor de vertrouwde T-88® PVC-lijm. Deze unieke borstel vervangt de traditionele, platte kwast en zorgt voor een nog snellere en betere applicatie van de lijm.

Unieke borstel
Met de nieuwe borstel kan de PVC-lijm door middel van een soepele, ronddraaiende beweging snel en gemakkelijk worden aangebracht op een buis en in een fitting. Dit levert een tijdsbesparing op tot wel 40% per verbinding in vergelijking met het gebruik van een traditionele, platte kwast. Deze manier van aanbrengen zorgt er tevens voor dat de juiste hoeveelheid lijm optimaal en gelijkmatig wordt verdeeld over de te verlijmen oppervlakken.

Gebruiksvriendelijke verpakking
De nieuwe borstel zit standaard geïntegreerd in de gebruiksvriendelijke verpakking van de T-88®. De duurzame pot is gemaakt van kunststof, waardoor roest en deuken uitgesloten zijn. Daarnaast is de pot voorzien van een handzame dop met snelsluiting en is, zelfs met lijmresten, altijd gemakkelijk te openen en te sluiten. 

Vertrouwde kwaliteit
De vertrouwde, hoge kwaliteit van de T-88® PVC-lijm is onveranderd. De snelle T-88® kan worden gebruikt voor zowel druk- als afvoersystemen, is gekeurd tot 16 bar (PN 16) en voorzien van een KOMO-keur en een KIWA drinkwater goedkeuring. T-88® voldoet uiteraard ook aan de Europese normeringen EN 14680 en EN 14814 voor druk- en afvoersystemen.

Om snel en gemakkelijk betrouwbare verbindingen in hard PVC leidingsystemen te maken kiest de professional voor de T-88® met nieuwe borstel.

Griffon. Verbonden met Vakwerk.

This content requires the use of Flash Player 9. Please proceed to the site of Adobe to install the latest Flash Player.
Terug naar nieuwsoverzicht

Zoeken

Print deze pagina
Griffon gebruikt cookies.

Sluiten
Klik hier voor meer informatie.