Laatste nieuwsverlijmen, monteren en afdichten

verlijmen, monteren en afdichten

15 februari 2012

Griffon Aqua Max®: verlijmen, monteren en afdichten, zélfs onder water

Aqua Max® is de nieuwe oplosmiddelvrije montagelijm en afdichtingskit in één van Griffon. Dit product is speciaal geschikt voor toepassingen in en rondom  water. Belangrijke voordelen:  deze alleskunner  is (chloor- en zee)waterbestendig en hecht zelfs onder water.

In en rondom het water
Griffon Aqua Max® is speciaal afgestemd op de wensen van de professionele zwembad- en vijverbouwer en geschikt voor agri- en horticultuurtoepassingen. In en rondom zwembaden is dit nieuwe product van Griffon geschikt voor vele toepassingen, zoals het verlijmen en afdichten van skimmers, randen, tegels, putten, overkappingen en het afdichten van uitstroomtuiten en dilatatievoegen. Daarnaast is Aqua Max® geschikt voor toepassingen rondom vijvers zoals af- en doorvoeren en vijverranden.

Unieke eigenschappen
Wat Aqua Max® zo geschikt maakt voor toepassingen in en rondom water is de (chloor- en zee)waterbestendigheid, de UV- en chemicaliënbestendigheid en het veroorzaakt geen randzone-vervuiling. Griffon Aqua Max® heeft bovendien een zeer hoge eindsterkte, is krimp- en oplosmiddelvrij en overschilderbaar. Tevens is Aqua Max® bestand tegen temperaturen van -40°C tot +100°C.

Tijdwinst
Een grote toegevoegde waarde van dit nieuwe product is de hechting onder water. Dit maakt het mogelijk om een montage- of afdichtklus uit te voeren zonder eerst een vijver of zwembad leeg te pompen. Zo hoeft de vakman dankzij Griffon geen kostbare tijd te verliezen.

Terug naar nieuwsoverzicht

Zoeken

Print deze pagina
Griffon gebruikt cookies.

Sluiten
Klik hier voor meer informatie.