Laatste nieuwsGRIFFON PVC-LIJM T-88<sup>® </sup>THF-vrij

GRIFFON PVC-LIJM T-88® THF-vrij

6 mei 2015

THF-VRIJE FORMULERING VOOR GRIFFON PVC-LIJM T-88®

De formulering van T-88® PVC lijm is aangepast naar THF-vrij. Uiteraard met behoud van de vertrouwde Griffon topkwaliteit. De vloeibare hard PVC-lijm is hierdoor beter voor de vakman en het milieu.

THF-vrije formule
De THF-vrije formule van T-88® is beter voor de vakman, het milieu en geeft een mildere geur af. Daarnaast is de houdbaarheid van de nieuwe T-88® met 18 maanden langer ten opzichte van de oude formulering met 12 maanden.

Vertrouwde, hoge kwaliteit
De snelle T-88® kan worden gebruikt voor het verlijmen van buizen, moffen en fittingen met nauwe passing in druk- en afvoersystemen. De lijm is gekeurd tot 16 bar (PN 16), geschikt voor diameters kleiner dan 160 millimeter en voorzien van een KOMO- en KIWA-keur en KIWA-ATA drinkwater goedkeuring. T-88® voldoet uiteraard ook aan de Europese normeringen CE, EN 14680 en EN 14814 voor druk- en afvoersystemen.

Unieke verpakking
T-88® is verkrijgbaar in een duurzame kunststof flacon, die niet kan indeuken en roesten. De speciale borstel, die geïntegreerd zit in de dop, zorgt voor een snelle en gemakkelijke verwerking en zorgt voor een optimale verdeling van de lijm. De handzame dop met snelsluiting, ligt gemakkelijk in de hand en is altijd gemakkelijk te openen en te sluiten.  

Meer informatie? Klik hier

Terug naar nieuwsoverzicht

Zoeken

Print deze pagina
Griffon gebruikt cookies.

Sluiten
Klik hier voor meer informatie.