Combi Metaal

Dubbelspuit 24 ml (Kaart)

Metaalkleurige, ijzersterke, 2-componenten epoxylijm

Combi Metaal

Eigenschappen

Eigenschappen

  • Zeer sterk
  • Bestand tegen zware omstandigheden
  • Metaalkleurig
  • Vullend
  • (Zee)waterbestendig
  • Zeer goede chemische bestendigheid
  • Kan worden geschuurd, gevijld, geboord en overschilderd na uitharding
Naar boven

Toepassingen

Geschikt voor:

Geschikt voor het verlijmen van metaal (staal, aluminium, ijzer) onderling en in combinatie met steen, hout, beton en diverse kunststoffen. Voor ijzersterke reparaties aan voorwerpen van metaal, die bestand moeten zijn tegen extreme omstandigheden (krachten, trillingen, (zee)water, zware belasting), zoals gereedschap en onderdelen van auto's, motoren en (brom)fietsen.

Naar boven

Verwerking

Voor gebruik:

Verwerkingsomstandigheden

Uitsluitend verwerken bij temperaturen tussen +5°C en +35°C. Product hardt uit door het mengen van de Hars en Harder.

Persoonlijke veiligheid

Het dragen van rubber of plastic handschoenen wordt aanbevolen.

Voorbehandeling oppervlakken

Materialen moeten droog, schoon en vetvrij zijn. Te lijmen delen ontvetten met Griffon Reiniger Kit of aceton. Gladde materialen opruwen (schuurpapier).

Tijdens gebruik:

Gebruiksaanwijzing

Verwijder het spateltje van de zijkant van de dubbelspuit en de afsluitdop uit het handvat. Breek de verzegeling van de dubbelspuit. Druk een gelijke hoeveelheid van beide componenten naar buiten. Deze twee gelijke delen met het plastic spateltje goed vermengen tot een mengsel ontstaat met een homogene kleur. Het mengsel, dat bij kamertemperatuur (+20°C) ca. 45 minuten verwerkbaar blijft, dun op één van beide materialen aanbrengen. Materialen samenvoegen en gedurende 10 uur op hun plaats houden. Let op dat de delen niet verschuiven, voordat de lijm is uitgehard. Na gebruik de spuitmond met een doek schoonmaken en de speciale dop uit het handvat op de dubbelspuit plaatsen. Hars en harder mogen buiten gebruik niet met elkaar in aanraking komen.

Na gebruik:

Vlekken/resten

Natte lijmresten direct met warm water en zeep verwijderen. Opgedroogde lijmresten zijn alleen mechanisch te verwijderen.

Opslagcondities

Opslaan op een droge, koele vorstvrije plaats.

Naar boven
*/-->