Griffon Bond

Set 50 g + 200 ml

Vloeibare, universele secondelijm met activator

Griffon Bond

Eigenschappen

Eigenschappen

  • Zeer snel
  • Schoon
  • Universeel
  • Transparant
Naar boven

Toepassingen

Geschikt voor:

Voor het lijmen en monteren van vrijwel alle materialen, zoals hout, spaanplaat, MDF, rubber, metaal, glas, keramiek en vele kunststoffen. Voor haakse- en verstekverbindingen, zoals bij sier- en lichtlijsten, koven, plinten en afwerkstrips. Ideaal voor een snelle afwerking van keukens, vloeren, wanden, meubels en plafonds.

Naar boven

Verwerking

Voor gebruik:

Verwerkingsomstandigheden

Niet verwerken bij temperaturen ≤ +10°C.

Voorbehandeling oppervlakken

Delen moeten schoon, droog, vetvrij en goed passend zijn. Ontvetten met Griffon Reiniger of aceton. Metalen licht opschuren.

Tijdens gebruik:

Gebruiksaanwijzing

Spray één van de delen in met activator (ca. 15 cm) en laat dit volledig verdampen. Breng direct op het andere deel een dun laagje lijm aan en monteer aansluitend beide delen. Druk ze 10 seconden stevig aan. Na gebruik tuit lijmflacon goed schoonmaken. Pas op! Activator kan laklaag en kunststof aantasten. Eerst testen op een onzichtbare plaats.

Aandachtspunten

Let op: secondelijm bevat cyanoacrylaat. Gevaarlijk: kleeft binnen enkele seconden huid en oogleden aan elkaar. Buiten bereik van kinderen bewaren. Indien contact met de huid heeft plaatsgehad, vermijdt dan geforceerde pogingen om de lijm te verwijderen. In dergelijke gevallen zal de lijm vanzelf door de huid worden afgestoten. Daarna de huid wassen met water. Indien de lijm in de ogen is gekomen, dan de oogleden openhouden, direct met water uitspoelen en een dokter waarschuwen. Verkleefde vingers scheiden door goed te weken in water en vervolgens met een potlood tussen te rollen.

Na gebruik:

Vlekken/resten

Natte lijmresten direct met een droge doek o.i.d. wegwrijven. Opgedroogde lijmresten zijn zeer moeilijk te verwijderen. Aceton lost de lijm (slechts zeer langzaam) op.

Opslagcondities

Opslaan op een droge, koele vorstvrije plaats.

Naar boven
*/-->