Schimmelvreter®

Flacon 750 ml

Schimmelvreter® met actieve schuimformule

Schimmelvreter®

Eigenschappen

Eigenschappen

  • Met actieve schuimformule
  • Effect in 10 minuten
Naar boven

Toepassingen

Geschikt voor:

  • Voor het direct verwijderen en vernietigen van schimmels en algen op wanden, vloeren en voegen in o.a. badkamers, keukens, kelders en garages. Ook geschikt voor toepassingen buiten, zoals gevels en balkons. Deze krachtige schuimformule verwijderd de meest
  • hardnekkige vlekken, ook op moeilijk bereikbare plaatsen.
Naar boven

Verwerking

Voor gebruik:

Verwerkingsomstandigheden

Goed ventileren tijdens gebruik.

Voorbehandeling oppervlakken

Schimmels en algen vooraf niet verwijderen.

Tijdens gebruik:

Gebruiksaanwijzing

Schimmels en algen vooraf niet verwijderen. Voorkom spatten: altijd eerst gebruiksklaar maken en pas daarna sprayen. Druk op de trekker om het kinderslot te ontgrendelen en draai de dop een kwartslag. Oppervlak vanaf 3-5 cm besproeien en 10 minuten laten inwerken. Hardnekkige vlekken na 10 minuten nogmaals besproeien. Oppervlak grondig reinigen met spons en water. Bij elastische voegen (bijv. siliconenkit) de gehele behandeling (sproeien en reinigen) herhalen. Vergrendel na gebruik de verstuiver door de dop in de kindveilige stand naar beneden te draaien.

Aandachtspunten

Planten en metaal afdekken. Niet gebruiken op spuitwerk (spack). Voorkom spatten op kleding (bleekvlekken), op glansverf (mattering) en lamellen (verkleuring). Kan bij lichtgekleurde elastische voegen en op kwetsbare tegels een bruine verkleuring geven. Bij twijfel voor gebruik eerst testen. Bij contact met de huid direct met water afspoelen. Flacon niet hergebruiken. Niet in combinatie met andere producten gebruiken; er kunnen gevaarlijke gassen (chloor) vrijkomen.

Na gebruik:

Vlekken/resten

Vlekken zijn niet verwijderbaar.

Naar boven
*/-->